Goed nieuws vanuit Laurenshof!
Na de succesvolle realisatie van de eerste fase met dorpsvilla’s aan het intieme hof woningen aan de rand van Sint Laurens start op 25 november 2023 de verkoop van Fase II.

Laurenshof
Aan de rand van Sint Laurens verrijst een hof met dorpsvilla’s en levensloopbestendige woningen vol unieke kwaliteiten. Deze vrijstaand geschakelde woningen, in diverse grootten, bieden de mogelijkheid tot flexibele indeling, passend bij uw (woon)wensen. Comfortabel, behaaglijk en mét het A+++ energielabel!

Uw dorpsvilla wordt opgeleverd met groene hagen, bestrating van de oprit, kunststof kozijnen met triple glas, zonnepanelen, een individuele lucht/water warmtepomp inclusief topkoeling, ondergronds infiltratiesysteem en sanitair!

Royalere leefruimtes, een gelijkvloers woonprogramma of juist liever meer tuin? Maak uw wensen kenbaar; in Laurenshof verwezenlijken wij ze graag voor u!

Omgeving
Grenzend aan natuurgebied ‘Sint Laurense Weihoek’, één van de Zeeuwse topgebieden voor weidevogels, én aan de Walcherse polders krijgt de realisatie van Laurenshof vorm.
Nieuwbouw in een unieke, landelijke omgeving én beleving. In Sint Laurens, op slechts acht fietsminuten afstand van het historische centrum van Middelburg, woont u temidden van het groen met vrij zicht over de polders en toekomstige waterpartijen. Een felbegeerde plek. Ontdek Sint Laurens en maak kennis met Laurenshof.

Meer info op:www.laurenshof.nl

Foto impressies