Een stukje historie herleeft in het mondaine Domburg. Op zoek naar rust en ontspanning zorgde Johann Georg Mezger, de man met de gouden duimen, in de negentiende eeuw voor het welzijn en het welbevinden van deftige vreemdelingen en lokale Zeeuwen. Op de plek waar ooit welgestelden, vorsten en vorstinnen, adellijke lieden en kunstenaars vertoefden, zijn in 2017 de Mezger Lodges opgeleverd.

Aan de rand van natuurgebied de Mantelinge, in een bosrijk en karakteristiek stukje Domburg, zij de Mezger Lodges gerealiseerd: 20 exclusieve lodges in 2 unieke villa’s. Met het centrum van Domburg om de hoek en het strand op loopafstand. Mezger Lodges is gerealiseerd aan de Domburgseweg 26-28.

Mezger Lodges bestaat uit twee unieke villa’s die verbonden worden door een serre met hierin Restaurant Mezger. Het ontwerp is gemaakt door architect Hoogenberk van Harmonische Architectuur, een architect met oog voor detail en cultuurhistorie. Eerder werkte hij o.a. aan het ontwerp voor het Badpaviljoen in Domburg. Er werd gekozen voor een authentieke mix van de jaren 20 en Zeeuwse elementen. De tuin rondom de villa’s is in Engelse stijl aangelegd.

De lodges bieden de vrijheid van een appartement en de luxe en comfort van een hotelsuite dankzij de unieke hotelformule. Gasten kunnen culinair genieten in het sfeervolle huiskamerrestaurant, welke o.a. is voorzien van een open haard en buitenterras. Voor rust en weldaad kunnen zij terecht in de wellness-ruimte in het souterrain, met sauna, stoombad en zwemgelegenheid.

Well-being zoals Mezger het bedoeld heeft!

Meer informatie: www.mezgerlodges.nl

Foto impressies